Auratransformaatiohoitoja voi tehdä ainoastaan koulutettu hoitaja. Tarkista aina, että hoitajasi on saanut virallisen auratransformaatiokoulutuksen. Asiakkaan on tärkeää saada tunne siitä, että hänen hoitajansa on juuri hänelle sopiva, jotta asiakas voi tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi ja mahdollisimman rentoutuneeksi. Auravälittäjääsi valitessasi on siis tärkeää kuulostella, kuka tuntuu itselle kaikkein sopivimmalta. Lisäksi on tärkeää luottaa omaan sisäiseen tunteeseensa. Tarjolla on erityyppisiä auravälittäjiä, joilla on erilainen lähestymistapa auratransformaatioon. Osa heistä on hyvin maanläheisiä, kun taas toiset tulkitsevat  asioita älyllisemmin. Asiakkaan on siksi hoidosta sopiessaan tärkeä saada vahva tunne siitä, että auravälittäjä hyväksyy hänet, ymmärtää hänen energioitaan ja ideoitaan ongelmitta ja osaa luoda auratransformaation suhteen turvallisen tunteen.

Auratransformaation tekee auravälittäjä, jolla on vahva sisäinen tasapaino ja vahva kyky sekä hajottaa että koota auran energiaa. Auravälittäjä työskentelee tasapainoenergian kanssa ja voi auratransformaation aikana saada henkilön energiajärjestelmän niin täydellisesti integroituun tasapainoon, ettei henkilö näe ympärillään olevaa maailmaa mustavalkoisena tai yksinomaan joko valoisana tai synkkänä. Henkilö saa auraansa ja säteilyään vastaavan tasapainon energian tasolla ja saavuttaa samalla syvemmän sisäisen tasapainon, jota on vaikea kuvailla sanoin. Jokaisen on yksinkertaisesti koettava tämä tasapaino itse!

Lisätietoa auratransformaatiosta löytyy kirjasta: Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino. Tilaa kirja allaolevasta linkistä.

 


 

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Lisätietoa auratransformaatiosta löydät kirjasta “Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino”, jota on käytetty myös tämän sivun lähteenä.

Voit tilata kirjan kauttamme edullisesti ja nopeasti kotiin toimitettuna!

Saat lisätietoja kirjoista tästä!