Tuntuuko sinusta, että elämäsi asiat ovat periaatteessa ”ihan hyvin”, mutta olosi on jollain tapaa vaillinainen? Tunnetko, että sinulla on vaikeuksia pitää rajoja muita ihmisiä tai itseäsi kohtaan? Tuntuuko sinusta aika ajoittain siltä, että muut ihmiset varastavat sinun energiaasi ja olet heidät tavattuasi henkisesti aivan tyhjä, mutta et tiedä mitä asialle tekisit tai miten siitä sanoisit?

Onko sinulla vaikeuksia uskaltaa elää omien tarpeidesi mukaisesti? Elätkö mieluummin sen mukaan mitä muut sinulta odottavat? Onko päätösten tekeminen sinulle hankalaa tai vältätkö päätöksentekoa viimeiseen saakka tai annat päätöksenteon jollekin muulle vaikka kyse on sinun elämästäsi ja sinun tarpeistasi? Onko sinulla lapsia tai lapsen lapsia ja tuntuuko sinusta ettet oikein ymmärrä heitä? Koetko vaikeuksia ymmärtää ja keskustella lastesi tai lasten lastesi kanssa “samalla tasolla”?

Mikäli vastasit joihinkin tai useampaan näistä kysymyksistä kyllä, on auratransformaatio sinulle hoitomuotona todennäköisesti erittäin sopiva ja lämpimästi suositeltava.