Koska meitä ihmisiä ei ole kahta samanlaista, auratransformaatiohoidot eivät nekään etene koskaan täysin samalla tavalla. Kaikki hoidot ovat yksilöllisiä, minkä vuoksi auratransformaatiohoitojaan vertaavat henkilöt eivät välttämättä löydä hoidosta mitään muuta yhteistä kuin aurojensa saaman uuden ja vahvemman suojan ja magneettisuuden.

Auratransformaatio ja auran sopeuttaminen tapahtuvat parantamisen kautta, jossa auravälittäjä pitää käsiään hoidettavan jalkaterien päällä prosessin ajan. Auratransformaatiota ei voida verrata tavalliseen parantamiseen, sillä useimmiten siinä työstetään tietoisuutta ja tietoisuuden tasolla saadut muutokset heijastuvat kehon reaktioihin, sillä auratransformaatio johtaa suoraan kontaktiin kehon ja tietoisuuden välillä. Siksi tietoisuus ja henkilön tunnetila muuttuu välittömästi hoidon jälkeen, kun taas keho tarvitsee enemmän aikaa uuden energiarakenteen toiminnan rekisteröimiseen.

Koko auratransformaatioprosessi kestää tavallisesti neljästä viiteen tuntia (sisältäen yhden erikseen tehtävän tasapainotuksen) ja se tapahtuu tyypillisesti kahden eri hoitokerran aikana riippuen siitä liittyykö hoitoon selvännäkemistä, keskustelua tai vastaavaa. Joidenkin asiakkaiden henkilökohtainen prosessi kaipaa paljon keskustelua, kun taas osalle on mieluisampaa pohtia uutta tietoisuuden tilaa rauhassa itsekseen. Yleensä varsinainen auratransformaatio kestää noin 3-4 tuntia  ja tästä noin 2 viikon kuluttua tehdään noin 1-1,5 tuntia kestävä tasapainotushoito. Tasapainotushoitoja voi ottaa myös tämän jälkeen, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Auravälittäjäsi opettaa sinua tasapainottamaan itsesi. Auratransformaatio on “once in a lifetime”- hoito eli hoito tehdään vain kerran.

 


 

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Lisätietoa auratransformaatiosta löydät kirjasta “Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino”, jota on käytetty myös tämän sivun lähteenä.

Voit tilata kirjan kauttamme edullisesti ja nopeasti kotiin toimitettuna!

Saat lisätietoja kirjoista tästä!