Auratransformaatio-hoito kestää tyypillisesti kolmesta neljään (3-4) tuntia ja ensimmäinen noin 1,5 tuntia kestävä tasapainotus on syytä tehdä noin kahden viikon kuluttua auratransformaatiosta. Tarjoan tämän kokonaispaketin asiakkailleni yhteishintaan 310€.

Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella suosittelen varaamaan hoitoon tullessa aikaa neljä (4) tuntia.

Tasapainotushoito kestää noin 1,5 tuntia ja ensimmäisen pakettiin kuuluvan tasapainotuksen jälkeen seuraavien tasapainotushoitojen hinta on 88€/kerta.

Voit tilata ennen auratransformaatiohoitoa luettavan kirjan kauttani suoraan kotiisi. Kirjan hinta on 37,00€. Mikäli tilaat kirjan kauttani ja tulet myös minulle auratransformaatiohoitoon, saat kirjan postikuluitta suoraan kotiisi (postikulut 4,80€). Voit myös tilata kirjan toisaalta. Kirja on jokatapauksessa luettava ennen hoitoon tuloa.

 

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta kehittymisestä ja kasvusta, mutta koet että auratransformaatio ei ole sinulle sopiva hoito, ainakaan tässä vaiheessa elämääsi, niin voit varata ajan myös mentaalivalmennukseen. Mentaalivalmennus lähtee liikenteeseen yksilöstä ja käytän siinä tarvittaessa NLP:tä (Neuro Linguistic Programming). Käyttämäni “työvälineistö” sisältää myös erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Lähden aina liikenteeseen yksilöstä.

Mikäli olet kiinnostunut “perinteisemmästä” energiahoidosta, voin hoitaa ja tasapainottaa nykyisiä energioitasi myös “perinteisin” keinoin. Perinteinen energiahoito tunnetaan myös englannin kielisellä nimellä Healing. On tärkeää, että kuuntelet itseäsi ja sitä mikä sinulle sopii parhaiten. Ammattitaitoinen ohjaaja/valmentaja osaa myös auttaa sinua tässä, mikäli koet epävarmuutta. Lähden aina yksilöstä liikenteeseen ja katson yhdessä sinun kanssasi mikä sopii sinulle parhaiten.

Sekä mentaalivalmennus että energiahoito kestää 1,5h ja molempien hinta on 88€/kerta.