Jokainen joka haluaa auratransformaation, haluaa sen omista henkilökohtaisista syistään. Toiset haluavat oppia pitämään rajansa tai haluavat oppia elämään omien tarpeidensa mukaisesti eikä jonkun toisen odotusten mukaan. Joku toinen hakeutuu hoitoon ymmärtääkseen lapsiaan tai lapsen lapsiaan paremmin – ollakseen päivitettynä tämän päivän energioihin. Toiset haluavat löytää tasapainon elämäänsä. Joku toinen saattaa tuntea olevansa liian herkkä ympäröiville energioille toisissa ihmisissä ja tuntea, että energia ikäänkuin “vuotaa” pois hänen kehostaan. Mikä tahansa sinun syysi onkaan, niin keskustele niistä auravälittäjäsi kanssa.

On tärkeää muistaa että auratransformaatio ei ole parannuskeino fyysisiin sairauksiin. Hoitoa ei tehdä fyysisesti vakavasti sairaille (esim. jos olet parhaillasi syöpähoidoissa) eikä myöskään mielialalääkkeitä käyttäville henkilöille. Ammattitaitoinen auravälittäjä keskustelee näistä sinun kanssasi. Tärkeintä on, että luotat omaan tunteeseesi siitä onko auratransformaatio sinulle sopiva hoitomuoto ja kirjan lukeminen auttaa sinua siinä. Voit lisäksi keskustella auravälittäjäsi kanssa mieltäsi askarruttavista asioista.

Henkilökohtainen kokemukseni AuraTransformaatiosta

Auratransformaatio tuli elämääni lokakuussa 2012 ja se muutti elämäni täysin. Ensisijainen syy miksi aikanaan hakeuduin Auratransformaatiohoitoon oli se, että olin jo pitkään tuntenut energiani vuotavan pois kehostani ja minulla oli suuria vaikeuksia rajojeni pitämisessä. Toinen syy oli se, että tunsin usein eläväni elämää, jota muut halusivat ja odottivat minulta, sillä olen luonteeltani kiltti ja olen aina vaistonnut toisten ihmisten tunteet, toiveet ja ajatukset omassa kehossani. Auratransformaatiohoidon jälkeen elämäni on muuttunut merkittävästi. Minä tunnen, että energiani pysyy kehossani ja tunnen oloni kokonaiseksi.

Toteutan nykyisin aidosti sydämestäni sitä mitä haluan enkä pelkästään sitä mitä muut haluavat ja odottavat minulta. Koen, että herkkyyteni aistia asioita on vahvistunut merkittävästi hoidon jälkeen. Erotan nykyisin hyvin selkeästi sen mikä on minun energiaani ja mikä on toisen energiaa. Tämä on tuonut elämääni suunnattomasti selkeyttä. Lisäksi Auratransformaatio on vahvistanut kykyäni kuunnella kehoani. Urheilutaustani ansiosta olen aina osannut kuunnella kehoani, mutta Auratransformaatio on tuonut tähän kykyyni enemmän syvyyttä. Tämän uuden kyvyn ansiosta olen nykyisin terve sekä tunnen itseni fyysisesti ja henkisesti parempivointiseksi kuin koskaan aiemmin.

Alla on kolmen asiakkaani kokemus auratransformaatiosta.

auratransformaatio-kokemuksia-irene

MIKSI HALUSIN AURATRANSFORMAATION?

Olin jo pitkään miettinyt, että kaipaan jotain muutoksia elämääni kunnes sattumalta luin auratransformaatiosta lehdestä ja lähdin ottamaan lisää selvää asiasta. Koin junnaavani paikoillani ja elämän olevan liian hektistä erityislapsen kanssa, joten auratransformaatio tuntui minulle oikealta avulta.

MILTÄ OLOSI TUNTUI HOIDON AIKANA?

Hoidon aikana tunne oli jännittävä, mutta hyvä. Koin raajojen pistelyä, hytkymistä ja puutumista ajoittain, mutta mikään ei tuntunut inhottavalta.

MILTÄ OLOSI TUNTUI ENSIMMÄISTEN VIIKKOJEN AIKANA HOIDON JÄLKEEN?

Ensimmäiset pari viikkoa oloni oli parempi kuin pitkiin aikoihin, tosin jouduin tasapainottamaan itseäni hyvin usein, koska tahdoin ajautua vanhoille stressaamista omaaville rajoilleni. Koin muutoksia päivittäin parempaan ja rauhallisempaan suuntaan.

MILTÄ OLOSI TUNTUU NYT 4,5 KUUKAUTTA HOIDON JÄLKEEN?

Oloni tänä päivänä on huomattavasti parempi kuin ennen auratransformaatiota. Keskityn omaan itseeni mikä tuntui aiemmin kaukaiselta ja stressasin aiemmin jatkuvasti toisten asioista.

MITKÄ OVAT SUURIMMAT MUUTOKSET JOTKA SINÄ TAI LÄHIMMÄISESI OVAT HUOMANNEET SINUSSA?

Suurimmat muutokset minussa ovat ehdottomasti stressitason katoaminen lähes olemattomiin. Tulee päiviä etten tahdo pysyä stressivapaana, mutta osaan tulkita oireiluni ja tasapainottaa itseni.

Olen myös aina aiemmin kokenut olevani jollainlailla poikkeuksellinen, koska olen aina vaistonnut asioita ja tiennyt joistakin asioista etukäteen. Tänä päivänä se on osa minua ja osaan tulkita intuitiotani huomattavasti paremmin.

Olin myös aiemmin kovin väsynyt lähestulkoon jatkuvasti ja koska minulla on elämässä kuollut muutamia läheisiä, olin jotenkin jäänyt heidän kuolemiinsa jumiin. Väsymys ja asioihin jumiutuminen ovat vähentyneet oleellisesti. Olen edelleen aika ajoin väsynyt, mutta se väsymyksen tunne on jotenkin tervettä ja normaalia väsymystä.

Koen edelleen kokemukseni paranevan kokoajan. Minulla on lisäksi tunne, että jos joinakin päivinä tulee huonompia hetkiä, niin menen kuitenkin kokoajan elämässäni eteenpäin.

En myöskään anna negatiivisten ihmisten hallita minua enää mikä oli minulle aiemmin tosi suuri ongelma.

Reagoin myös nykyään herkemmin kemikaaleihin ja ravitsemuksellisiin asioihin, joten olen panostanut enemmän luonnonmukaisiin kemikaaleihin ja ruokaan mikä on kiinnostanut minua aina kovasti.

Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen, että kävin auratransformaation läpi, koska se tuntui olevan juuri minun juttuni.

JOHANNA K.

auratransformaatio-kokemuksia-irene

Miksi halusin auratransformaation?

Minä halusin auratransformaation ensisijaisesti, jotta voisin ymmärtää omia lapsiani paremmin ja ollakseni heille paras mahdollinen äiti ja roolimalli. Ennen hoitoa lukemani kirja auratransformaatiosta auttoi minua ymmärtämään miksi minulla oli ollut haasteita omien lasteni kanssa.
Koen, että sain auratransformaation myötä oman itseni ja omat voimani takaisin. Muutoksia on lähtenyt tapahtumaan elämässäni todella vauhdilla eteenpäin. Ne tuntuvat kuitenkin hyväksyttäviltä ja kestän ne hyvin, koska minulla on kaikki oma voima täysin käytössäni. Tätä tunnetta on vaikea selittää. Tiedän, että olen menossa parempaan päin. Tämä on jokaisen koettava itse!

Miltä olosi tuntui hoidon aikana?

Tunne hoidon aikana oli sellainen aivan kuin olisin tullut kotiin. Tämä olen minä ja tämä on se oikea olotila minulle. Koko prosessi alusta loppuun saakka tuntui omalta: tämä on minun juttuni.

Miltä olosi tuntuu hoidon jälkeen?

Nyt noin kolme kuukautta hoidon jälkeen voin sanoa, että intuitioni on parantunut todella paljon. Yhteys itseen ja muihin toimii täysin toisella tapaa. Kun ajattelen jotakin, niin se toteutuu välillä hyvinkin nopeasti ja näitä pieniä ihmeitä tapahtuu päivittäin. Se on käsittämätöntä!

Tunnen, että auratransformaatio on helpottanut päätöksentekoani ja yleensäkin kaikkia erilaisia prosesseja elämässäni. Yhteys lapsiini on huomattavasti parantunut. Osaan nykyään kuunnella myös kehoani aiempaa paremmin; tunnen kehossani sen mikä on tai ei ole hyväksi minulle. On valtavan ihana tunne saada oma energiansa takaisin ja tuntea, että se myös pysyy minulla.

Olen ollut kahdessa tasapainotuksessa hoidon jälkeen ja ne ovat tulleet juuri sopivaan hetkeen. Tasapainotuksissa energia tulee voimakkaana ja se tuntuu kehossani todella hyvältä. Tunnen, että tasapainotukset sananmukaisesti tasapainottavat olotilaani hyvin kokonaisvaltaisesti.

Nykyisin minulla on terve rakkauden tunne itseäni sekä muita kohtaan ja se on hyvä, lämmin ja voimaannuttava tunne. Kestän lisäksi tunneheilahteluja ja elämän eteen tuomia haasteita paljon paremmin kuin aiemmin.
Minä tiesin alitajuisesti, että Mari on se joka tekee auratransformaation minulle.

Voin suositella Maria lämpimästi koko sydämestäni.

Kiitos ♥

Irene M.

auratransformaatio-kokemuksia-irene

Miksi miehesi halusi auratransformaation?

Mieheni halusi auratransformaation ensisijaisesti, koska hän oli nähnyt muutoksen minussa ja ihmetteli tätä suuresti ja halusi tuota samaa muutosta myös itselleen. Minä sain auratransformaationi noin kolme kuukautta ennen miestäni. Lisäksi tiedän ja tunnen, että miehelläni oli sanatonta ja osaksi myös tiedostamatonta uteliaisuutta tätä minussa tapahtunutta muutosta kohtaan. Miehelläni ei ole niin tapana puhua näistä ääneen, mutta aistin ne hänestä.

Mitä muutoksia huomasit miehessäsi heti hoidon jälkeen?

Tunsin heti hoidon jälkeen sen, että mieheni tuntui energioiltaan aivan erilaiselta – positiivisella tavalla. Muutoksia alkoi tapahtumaan heti ja ne ovat vain jatkuneet. Muutaman viikon kuluessa auratransformaatiosta huomasin, että mieheni uskaltaa seistä omien mielipiteidensä takana aivan toisella tapaa kuin aiemmin.

Mitä muutoksia huomaat miehessäsi hoidon jälkeen?

Nyt kolme kuukautta hoidon jälkeen voin sanoa, että mieheni on yhä enemmän oma itsensä ja hyväksyy toiset sellaisena kuin he ovat. Tämä on suunnaton muutos! Minä koen, että mieheni itsensä ilmaisu on ollut aiemmin piilossa, mutta ei ole sitä enää. Miehestäni on tullut näkyvä omine mielipiteineen ja samalla hyväksyen toisten mielipiteet ja erilaiset näkökulmat. Aiemmin jos joku toinen oli eri mieltä, niin hänen oli vaikeaa hyväksyä sitä ja päästää irti asiasta. Nyt hän hyväksyy erilaisen mielipiteen olankohautuksella ja todeten: ”ai asian voi nähdä tuollakin tapaa” ja jättää asian siihen. Olen huomannut, että mieheni ei välitä enää niin paljoa siitä mitä muut ajattelevat hänestä. Lisäksi huomaan, että auratransformaatio on lähentänyt sekä syventänyt mieheni ja lasten yhteyttä toisiinsa. Voin suositella auratransformaatiota lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa tulla omaksi itsekseen!

Heidi V.

Kuinka voin auttaa sinua

Valmistuin auravälittäjäksi huhtikuussa 2014. Kouluttajani olivat Berit Reaver ja Johanna Saari. Tämän lisäksi olen käynyt neljä (4) vuotta kestävän tietoisuuden koulun. Tutkintonimike tästä koulusta on: terapeuttinen energiaparantaja. Tämä tutkintonimike ei juurikaan kerro siitä mitä minä olen oppinut. Valmistuin terapeuttiseksi energiaparantajaksi toukokuussa 2017. Kävin tässä koulutuksessa myös vapaaehtoisen viidennen kouluvuoden. Ensimmäisten kahden vuoden opintojen aikana opin William Reichin luonnekuvat ja perehdyin niihin omakohtaisesti hyvin läheisesti. Olen päässyt soveltamaan luonnekuvista oppimaani käytäntöön niin työ- kuin vapaa-ajan elämässäni. Opintoihini on kuulunut lisäksi ihmisen anatomian ja fysiologian peruskurssi, jotta voin tehdä hoitotyötä ammattimaisesti. Olen näiden opintojen lisäksi opiskellut NLP:tä (Neuro Linguistic Programming) ja käytän sitä tarvittaessa työssäni. Minulla on NLP Practitioner-sertifikaatti (NLP Akatemia). Lisäksi minulla on DiSC sertifikaatti. Koulutukseni on siis hyvin monipuolinen ja käytännön läheinen. Tämän itseymmärryksen, omien voimavarojeni ja aidon minäni löytämisen tien kuljettuani koen, että pystyn auttamaan myös muita. Koen koulutuksieni antaneen minulle lukuisia “työvälineitä”, joita käytän niin työssäni kuin muutenkin elämässäni päivittäin.

Edellämainittujen opintojeni tuoman tietämyksen, ymmärryksen ja vuosien tuoman kokemuksen kautta teen myös auratransformaatioita erittäin vastuullisesti. Pystyn auttamaan Sinua sinun tarvitsemallasi tavalla mikäli olet valmis vastaanottamaan apua. Voit tutustua minuun www-sivujeni kautta tai soittamalla minulle. Mikäli en pääse vastaamaan puheluusi, niin jätäthän ystävällisesti viestin vastaajaani, jotta voin palata takaisin päin sinulle. Sinä voit ottaa yhteyttä minuun puhelimitse tai laittamalla minulle tekstiviestin p.0400 580 157, e-mailitse (info@auratransformaatio.fi) tai näiden www-sivujen kautta.

Teen auratransformaatiohoitoja ja energiaparannusta sekä mentaalivalmennusta pääasiassa Lopella ja pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa Kuopiossa. Voin vastaanottaa asiakkaita myös muualla päin Suomea, mutta matkustaessani toiselle paikkakunnalle, tarvitsen silloin vähintään kaksi (2) asiakasta / paikkakunta.

Lämpimästi Tervetuloa!

♥ Mari


 

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Tutustu kirjallisuuteen auratransformaatiosta

Lisätietoa auratransformaatiosta löydät kirjasta “Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino”, jota on käytetty myös tämän sivun lähteenä.

Voit tilata kirjan kauttamme edullisesti ja nopeasti kotiin toimitettuna!

Saat lisätietoja kirjoista tästä!